När bilderna börjar jobba

Alltid lika kul när bilderna börjar jobba

rco-annnons

Jag blir alltid lika glad när bilderna börjar jobba.I kampanjer på nätet absolut men ”print” är ändå på något sätt ett snäpp bättre.Bra miljöer är en förutsättning för bra reklambilder. Jag jobbar inte särskilt mycket i studio längre. Kan man sätta produkter och tjänster i sammanhang så får man så fantastiskt mycket mer ut av bilderna.
Och när annonser, broschyrer och webbar börjar komma till liv – då blir det fortfarande så där barnsligt kul.

 

 

rco-mos_3838

Just dessa bilder är tagna för RCO Security i MallOf Scandinavia,Solna och Stockholms nya shopping-palats. Idén var att skapa en känsla av trygghet i köpcentrum. Samtidigt hade vi ett helt nya läsare som skulle presenteras i samband med säkerhetsmässan i oktober.

 

rco-mos_4188

Nu är ju tanken med säkerhet och passage att det inte ska synas – det ska ju  bara finnas där och vi som besökare är mer intresserade av att shoppa, gå på bio och kanske ett eller annat restaurangbesök.
Nu rullar de nya läsarna ut i olika kampanjer och som sagt det är alltid lika kul att se bilderna när dom börjar jobba.

 

 

rco-mos_3452
Stort tack till teamet, modellerna Adde, Cissela, Anna och Antonio, Sara på Retouch Hair, och inte minst Mall Of Scandinavia, Global Retail/G-Star och SF & Caliente Tapas Bar för att vi fick låna er till projektet.