Glad sommar önskar Meritzo fotograf

Glad sommar önskar Meritzo fotograf Per Mikaelsson. Sommaren är inte semestertid om man är fotograf. Däremot är det den mest produktiva tiden och även den roligaste. Det är långe sedan sommaren var den givna semesterperioden för min del. Det nordiska ljuset gör att sommaren är optimal för att producera både reklam & modebilder. Det är även en skön tid rent arbetsmässigt. Många har behov av att bilder skall finnas tillgängliga i augusti när man kommer tillbaka och kampanjer och materiel ska ut på marknaden. För mig innebär det längre ledtider och även lite längre deadlines. Möten kan med fördel hållas på kaféer och uteserveringar vilket ger en härlig inramning till jobbet. Så när ni nu går på semester och har en välbehövlig återhämtning så jobbar Meritzo på som vanligt. Semester blir det i januari.

Under våren har projekten rullat på med allt från modejobb till utställningar och rena reklam- & PR-jobb och medicinsk fotografering. Det har varit full fart och jag har fått träffa många nya spännande människor både som uppdragsgivare och som underkonsulter som klivit in och gjort suveräna jobb i pressade situationer. Tack för det – ni vet vilka ni är, underbara ni.

Mina cityscapes på plåt finns fortsättningsvis på Galleri Stockholm där bilder från Stockholm och New York samsas. Det är även nya motiv på gång till galleriet och vernissage vankas framåt hösten

Det går att beställa på webben eller direkt på galleriet på Karlavägen 18 i Stockholm. Utställningen i Vällingycity byggs på och även den ska vara helt klar i oktober.

Att få hjälpa företag och organisationer att profilera sig och att skapa ett bildspråk för dom att luta sig mot är otroligt roligt och givande. Varje gång ett jobb levereras är en fest och vägen dit är ett antal småkalas som byggs upp av modeller, stylister och andra kreatörer som bara boostar mig med energi.

Behöver ditt företag hjälp med idéer, kreativ vägledning eller kanske bara en vettig personalfotografering. Slå en signal vettja – som en av mina uppdragsgivare så fyndigt uttrycker sig när det är något på G

Per Mikaelsson, Hamngatan

 

Toni&Guy meritzo

 

Matrisen (5)q

 

Workshop Meritzo

 

Attitude Loreal

 

Meritzowellness_5363

 

RCOAutoropa_8035

 

Fly Meritzo

 

RCO Tele2_7296

 

Attitude20140308_1313

 

Attitude20140307_1279

 

Attitude20140308_1363