Sommarfotografen

IMGP0052
Vilken sommar!! Fantastiskt skönt med en fin sommar efter den något frostiga vintern. Jag brukar ha rätt bra med jobb i juli men det verkar som om alla drog till sjöss och landställen så fort det fina vädret visade sig. Med all rätt.

För egen del blev det ganska lugnt med några bröllopsbilder och yoghurtburkar (stavas det så..? ) och i övrigt mycket ledighet i skärgården  – ganska mycket kajakkajkande ( stavas det så…?)

Sensommaren startades upp med en tripp via Östersund och möte med Galleri Bolin. Spännande för framtiden. Vidare gick resan till Helgelandskusten i Norge för stockfotografering och koll av location för ett kommande jobb. Planeringen för hösten fick göras där också och det ser kanoners ut. Säga vad man vill om Norge men vackert är det och långsamt går det. Och man behöver inte åka till andra sidan jorden för att komma till hobbitarnas land. Det räcker med en och en halv dags bilresa.

 

Om vi hittade våra locations? – Svar ja.

Nu kör vi igång på riktigt och då startas det upp med fotografering av en mästerkock, preshoot för Guldknappen, eventfotografering samt ett 30-tal personalporträtt och givetvis själva galan den 24:e augusti. Det blir en bra rivstart på en till synes hektisk höst.

Nu kör vi!

Klicka på ”läs vidare” för bilder