Per Mikaelsson, Meritzo med Anna Kinberg Batra i studion ©Tomas Ehrnborg

Bildspråk

Ett sätt att förhålla sig är att ha ett tydligt och starkt bildspråk som klart signalerar företagets ide´och etik. Bildspråket ska vara av den dignitet att ingen ska ifrågasätta varifrån det kommer. Meritzo skapar det bildspråk som ger företaget en ryggrad och som håller sig över flödet i de privata sociala medierna, på webben och i tryck

Projektledning - kostnadseffektivt

  • Vi projektleder allt från idé till genomförande.
  • Location - miljön är viktig
  • Modeller/statister
  • Rekvisita, studiobokningar
  • Schemalagda personalfotograferingar
    mm..

Bilden leder..

Bilden leder oss vidare till att vilja veta mer. Oavsett vad vi använder för media. Sociala medier,  web, broschyr, tidningar, presentationer eller olika typer av annonser/pressreleaser så leder bilden till intresse att ta reda på mer. Vi är snabba på att sortera och bruset är  stort. Så vi kommer aldrig att läsa vidare om vi inte har något som leder oss in. Därför är det viktigt att inte se ut som "alla andra"

 

Våga vara personlig

Att vara personlig - kan man vara det i business ?
Ja det kan man - att bygga ett personligt bildspråk är att bygga en ryggrad till ett företags varumärke. Ryggraden skall attrahera kunder, anställda, leverantörer och givetvis  nya medarbetare att söka sig till ett specifikt företag när det ska rekryteras.
Att ha ett genomarbetat bildspråk ger mycket på så många olika plan. Det hjälper er att hamna top of mind. Och det är väl där vi vill vara

Hur

När jag börjar jobba med ett företags bildspråk brukar vi - jag och kunden  - titta igenom hur kundbasen ser ut. Sedan görs en profil där vi tar hänsyn till vart kunden befinner sig rent psykologiskt när ett köpläge uppstår. Vart kunden befinner sig i behovstrappan styr väldigt mycket vilken typ av bildspråk som ska användas i just det här fallet. Skjuter vi för högt när kunden befinner sig i de lägre regionerna kommer det uppfattas som oseriöst. Gör vi tvärt om så får vi ingen impact. Förarbetet är väldigt viktigt.
Därefter sätter vi projektplan och budget.

Alla projekt är unika och alla projekt är viktiga. Om vi hyr Globen för en fotografering, åker till Kina och plåtar pr-kampanjer eller tar företagsporträtten i en paus under kickoffen spelar ingen roll. Allt är lika viktigt och jobbar man med mig så är det alltid 100% fokus på att resultatet blir minst det förväntade.

Licens och Copyright 

GDPR