Fotografering i olika miljöer och ljus håller skärpan uppe

Lördagens fotografering på Interfloras 90-årsjubileum blev riktigt kul. Eventcity tillsammans med David Lindgren bjöd på en riktigt energifylld show. Innan riggningen av rödamattan-ljuset så fanns det tid att inandas den 15 grader kalla stockholmsluften. Friskt.Men vilket ljus det blir. Det var inte bara jag som var ute och plåtade i det kristallmättade ljuset kring Stockholms Ström. Det är lite häftigt när man nästan jagar alla dom där röda bockarna i fotoskolboken.
Väl inne igen så blev det hett om öronen. Nisse Biefeldt vet jag ju att han aldrig nöter på scenen i onödan, men den här kvällen var både han och David överens om att hela Berns är en scen.

När jag senare i veckan skulle porträttera suveräne hårstylisten Michael Cardell som ny Lóreal-ambassadör så fick jag med mig det där ljuset från Strömmen till hans salong. Fint ljus med handhållen spotblixt