Meritzo gästföreläsare Lidingö Fotoklubb

Nu är hösten i sitt esse, fina färger och härligt mjukt ljus. Att jobba ute är ett rent nöje och luften är så där klar och hög så att man aldrig tror att felräkningsmånaden november kommer. För november måste ju vara en felräkning när dom skapade 12-månaders systemet.

Jag hade glädjen att som gästföreläsare hålla föredrag om min verksamhet på Lidingö Fotoklubb i augusti. Väldigt kul – och alltid lite extra spännande att hålla föredrag för likasinnade och duktiga fotografer

Det blev en sådan där ”this is what I do”-föreläsning och då blir man ju varse att det är ganska många vinklar i verksamheten. Och så har hösten också sett ut – många vinklar.

Jag hade en timme på mig och jag var faktiskt tveksam till att jag skulle fylla den timmen. Men som evig tidsoptimist, så spräckte jag ju även den tidsramen. Det blev en blandning av ren reklamfotografi, utställningar, modevisningar och reportage.

Det blev en mycket trevlig kväll där den bästa kommentaren blev – ” du är ju som en hel reklambyrå”. Det tackar vi för. Och även för fin bild @Anders Bauer